preloader

Echocentrum West is een onderdeel van Verloskundigenpraktijk West. Praktijk West is een klein en hecht team van vijf enthousiaste verloskundigen, waarvan twee verloskundigen ook echoscopist zijn. Het team wordt ondersteund door een assistente.

Wij begeleiden zwangeren en hun partners uit Grootegast, Zuidhorn, Marum, Leek, Aduard, Oldehove, Niekerk / Oldekerk, Grijpskerk, Nuis, Niebert en om- en tussenliggende dorpen.
Het gehele Westerkwartier is ons werkgebied!

We zien er naar uit om je te verwelkomen in onze (echo)praktijk!

Wij heten u van harte welkom bij onze praktijk! Een afspraak kunt u maken op onze  aanmeldingpagina.

Onze echoscopistes:

Mijn naam is Esther Schellekens. Al jong wist ik dat ik verloskundige wou worden. Daarom was het voor mij een bewuste keuze om na de HBO Verpleegkunde naar de Verloskunde Academie te gaan. Om mijn vak verder uit te breiden en onze cliënten de mogelijkheid wil kunnen bieden om binnen onze praktijk ook echo's te laten maken, ben ik ook afgestudeerd als echoscopiste.
Ik zie de periode van zwangerschap als een hele speciale periode in het leven van een mens en een eer om te mogen begeleiden. Tijdens de begeleiding van de zwangerschap, bevalling en kraambed vind ik het nastreven van de fysiologie en het toespitsen van de zorg op de wensen van de cliënt van belang. Hierbij vind ik het belangrijk dat de vrouw zelf de regie over haar zwangerschap en bevalling heeft. Dat zij zich zo veilig en ongestoord voelt dat zij kan handelen en baren op basis van haar instinct. Ik ben moeder van Nina (2006).
Ik hoop je te mogen ontmoeten in Verloskundigenpraktijk West tijdens de zwangerschap, bevalling en/of kraambed.
Tot ziens in de praktijk!

BIG inschrijving: 49062207903

esther-2023
Sinds september 2016 werk ik met erg veel plezier bij praktijk West. Naast verloskundige ben ik ook afgestudeerd als SEO echoscopist. Samen met mijn man en 2 dochters wonen wij nabij Oldekerk.
Het begeleiden van een zwangerschap en bevalling vind ik elke keer weer enorm speciaal en ervaar ik als een voorrecht om daarbij aanwezig te mogen zijn.
De groeiende zwangerschap voorafgaand blijft een prachtig proces en een wonder. Het maakt het extra bijzonder om dit mooi in beeld te brengen door middel van echo. De wensen van de ouders zijn voor mij een leidraad en ik vind het belangrijk dat we onze zorg daarop aanpassen. Mijn werk is mijn passie en vind het dan ook belangrijk om een luisterend oor te bieden, een goed gesprek te hebben en kent ook wat gezelligheid.
Graag tot ziens in de praktijk!

BIG Inschrijving: 79912464003

tessa-2023